Working

Allmänna villkor & ångerrätt

Anmälan & avbokningsregler
Din anmälan är bindande och om du får förhinder ansvarar du själv för att hitta en ersättare om vi inte har reserver som är beredda att ta din plats. 
Om du avbokar en en kurs/träning på grund av sjukdom/skada styrkt med läkarintyg  återbetalas den del av kursavgiften som inte förbrukats, dock med avdrag för Hunting Dog Educations eventuella kostnader.

Inställda träningar
Vid otjänligt väder eller för få anmälda deltagare förbehåller vi  oss rätten att ställa in/flytta in träningen till annat tillfälle. Ställer vi in något tillfälle återbetalas självklart avgiften. 

Förbindelse
En anmälan till kurs/utbildning räknas som bekräftelse av villkoren. Anmälan betyder därmed att kund har läst och accepterat de allmänna villkoren.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en kurs/träning med för få anmälda. När kurs(träning ställs in av Hunting Dog Education återbetalas hela avgiften. Pris- och anmälningsavgift framgår på respektive kurs och träning.

Kundregister
Vid anmälan till utbildning accepterar du att läggas till i Hunting Dog Educations kundregister samt register för e-postutskick. Vi delar aldrig med oss av kunduppgifter eller e-postadresser till tredje part.

Intergritetspolicy
Läs mer om Royal Dog Educations integritetspolicy här!